Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Bikefittad

I går efter jobb rullade jag in till grabbarna på CykelCity för att få en liten check på inställningarna .
på mountainbiken.

Efter lite trix och fix slutade det med att sadeln skulle höjas ca 10 mm ochskjutas bakåt ca 25 mm, vilket innebär att jag måste ha en sadelstolpe med setback istället för den raka stolpen jag kört med.
Sen får jag byta till en kortare styrstam för att få till rätt reach till styret, det ska bli intressant att testa i helgen och hoppas på en skillnad till det bättre!

Passade även på att köpa på mig en burk Morgan Blue chamois cream och nya bromsbelägg till Cyclocrossen, Tack Ragge för hjälpen.
En annan sak som dom börjat sälja är  ESI Grips handtag, enligt mig dom skönaste på marknaden, har verkligen saknat en affär som säljer dom i närheten.

Annons

Blev ingen träning igår och idag så orkade jag inte hoppa upp på Monarken efter att jag nattat Vilgot så det får bli ett fredagsmyspass istället 🙂

I morgon 13/3 har CykelCity i Stockholm extraöppet till 20:00 och på Lördag 10:00-17:00
10 % på hela sortimentet så in och shoppa!

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons