Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Bikefit bilderna

Kan ni se någon skillnad??
FÖRE

EFTER

Annons
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

4 kommentarer

  1. Du har böjt på armarna. Jag har funderat på en bikefit. Är det värt det? Jag tänker inte lägga pengar på att de säger till mig att böja på armarna 🙂

  2. Ja, det kan man ju se på bilden.. Jag tycker det är värt att göra det om man vill sitta "rätt" och få ut det mesta av sin cykling..
    För mig slutade det med att jag höjde sadeln drygt 10mm och flyttade tillbaka hela sittställningen 20mm i förhållande till vevpartiet = mer kraft

Comments are closed.

Annons