Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Bara regn hos mig…

Ingen bra vädervecka så här första semester veckan av fyra!
Igår hade jag ingen motivation till att träna så jag gick ut i garaget och shimsade om bakdämparen 🙂
Hade även fått in luft i X-loc reglaget vilket jag märkte i slutet av Mörksuggan, dämparen öppnar inte helt då och det blir lite som att köra en HT..
Nu har jag tagit hela “tune assyn” från original RL-dämparen och monterat den på XX-dämparen vilket bör ge ytterligare lite bättre egenskaper i stökigare terräng.
Inte för att XX-dämparen varit dålig men den andra har ju en (Factory tune assy) hoppas på formtopp både på gubben och materialet till SM om knappt två veckor.

För en stund sedan drog jag av ett tufft pannbenspass på Monarken 40/20 intervaller stod på schemat!
Vad gör man inte när det regnar ute och är apblött i skogen…

Annons
Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons