Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus

Äntligen ett stort paket

Nu är den här, 2014:års tävlingscykel en Rose Thrill Hill 27,5″ eller 650B som den egentligen heter!
Kom i en fint paketerad cykellåda utan skador ända från Tyskland..
Bara att montera på framhjulet och rikta in styret på med pedaler sen var det bara att testa, tyvärr är det ju riktigt kasst väder ute så den premiären får vänta ett tag..

Nu ska jag “finetuna” fjädring och reglage, eventuellt behöver jag en negativ styrstam också.
Vägde den lite snabbt när jag kom hem och vågen stannade på 9,8kg out of the box, det är bara 300g tyngre än min gamla Giant 26″ med innolite carbonhjul.. Det kommer bli bra det här!

Spec:
Hjul : DT Swiss XR1501 splineone
Gaffel: Rock Shox Sid med X-loc
Dämpare: Rock Shox Monarch RT3
Bromsar: Magura MT8
Växlar: Sram XX1
Vevparti: Sram XX1

Annons

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!

6 kommentarer

  1. Är det inte bara att vända på stammen så får du en liten negativ vinkel? Min blev iofs horisontell när jag gjorde det. Men det är bättre än en plus-stam iallafall.

  2. Tyvärr är den helt rak så det hjälper inte att flippa på den…
    Däremot så var styret (+-5° ) så jag vände på det för att kunna testa 🙂

Comments are closed.

Annons