Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Äntligen lite värme den här sommaren då jag och Thomas rullade hemifrån vis 8 tiden!
Jag hade planerat en rutt norröver med inslag av Upplandsleden som skulle ge oss ca 4 timmars cykling.
Tyvärr var Upplandsleden vid Sättragård lite väl bökig för att kunna hålla ett bra tempo ocj det blev till och med lite push bike på ett par ställen..
Nu vet man att det inte är optimalt att köra där i framtiden, rundade uppe vis Rosersberg innan vi rörde oss hemåt via Järvafältet!
Fick skarva lite runt Kallhäll på hemvägen för att få ihop dom fyra timmarna, en bra runda som var sista distanspasset innan cykelvasan nästa helg.

I morgon åker jag ochVilgot ut till Högsta banan i Haninge för att kika på SM i Motocross!

Annons
ÅH promenad med barnvagn 🙂

Mikael Kippilä
Jag är en cykeltokig småbarnsförälder med ett gediget teknikintresse. Följ mig på resan genom livet på en cykelsadel, inga vägar är för krokiga eller för branta för att besegras. Ett ständigt pussel i vardagen att få ihop det med träning och familj satsar jag mot nya mål på Mountainbike och Cykelcross. Helt enkelt min passion för cyklingen. Häng med!
Annons