Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Varannandagsträning

Vad gör man när man är helt slutkörd – mentalt tömd på energi och ork? Det förnuftiga vore att vila och hör och häpna. Det är vad jag gör!

Den här veckan har av olika anledningar inte varit någon av mina bästa och det har satt sina spår i träningsmängden. Inte minst har en rejäl inflammation i trapezius ställt till det rent fysiskt. Det har inneburit att jag tränat varannan dag och sen vilat.

Idag har jag oerhört ont helt enkelt. Därför blir det ingen MTB-cykling trots att det är uppehåll och stigarna torrare än fnöske. Det enda jag gjort på cykeln var att byta snabblås på kedjan. Det som satt på fick kedjan att rappa på minsta drevet bak av någon outgrundlig anledning.

Vissa saker fungerar inte
Vissa saker fungerar inte

 

Annons

Nu växlar cykeln snabbare än en skållad iller och kedjan rappar inte som Snoop Dogg. Nöjd med det. Hoppas innerligt att sjukgymnasten kan göra samma sak för mig som jag gjorde med cykeln. Justera lite så allt blir bra.

/ J – i behov av reparation

Tags : slutkörd
John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.