Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Den kryptiska rubriken kan utläsas “pass nummer tio med personlig tränare”. Jubileumsögonblicket kom och försvann i en hast eller snarare efter en timma och en kvart i torsdags. Först uppvärmning som brukligt är och sen jag/vi lös på Kettlebells Daniel och jag. Dessa ryska tortyrredskap som fått mig att fundera på att söka visum i öst för att göra något ondskefullt mot uppfinnaren. I domstol kan jag nog alltid hävda nödvärn eftersom jag är nära döden varje gång jag hanterar dem.

Sanningen är att det faktiskt går något bättre för varje gång jag närmar mig dem. Det kan till och med jag skönja. Men de och jag kommer aldrig att bli bästa vänner det kan jag försäkra.

De står där och väntar förgäves mina löparskor. Inte än, inte än upprepar jag som ett mantra...
De står där och väntar förgäves mina löparskor. Inte än, inte än upprepar jag som ett mantra…

Vi får se hur den närmsta tiden kommer att arta sig träningsmässigt. Jag kommer inte att ha möjlighet att vare sig gymma eller cykla av olika orsaker. Det får bli lite nödträning istället. Raska promenader och någon sit-up eller planka av bara farten.

Därefter väntar en tid av mer intensiv cykling hoppas jag. Våren närmar sig och jag skulle vilja slå följe med den mot framtiden. Hålla en vitsippa i handen och tävla mot ett anländande fågelsträck.

Annons

/ J – lider av lätt rysskräck

#cykligare #knivesandbikes #evaldssonpt

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.