Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Kontraster

Tidigare idag lade jag upp två bilder på mitt Instagramkonto bara för att illustrera kontraster.

 

Oväder på gång över Romeleåsen
Oväder på gång över Romeleåsen

Den första “Drömmar om sommaren” med blommande rapsfält, sol och cykling. En bild på dramatiska skyar över Romeleåsen tagen under en irrfärd på landsvägcykel någon gång när det var varmare. I en annan tid.

 

Växjö, lika mitt i vintern
Växjö, lika mitt i vintern

Den andra lika påtaglig den. Vardagsverklighet den femte december i Växjö. Det är grått, grått och lite mer grått. Varmt för årstiden, regnigt och mycket blåsigt. Jag var bara ute för att sköta lite av mina vicevärdssysslor. Men den aptitretaren fick mig att ställa in dagens cykling. Det blir en runda i elljusspåret istället. Det är varmare att springa än att cykla.

Annons

Funderade på att dra mig inomhus och träna. Men så vek har jag inte blivit…än.

 

/ J – mitt i allt

Tags : gråvinter
John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.