Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Död åt mobiltrafikanter!

Vad fan är det för fel på medelåldersmän med lite mage i trafiken? Jag är förvisso en sådan själv nuförtiden. Eller nja, min mage är allt annat än liten. Men skillnaden mellan det här exemplaret jag tänker på och mig själv var att jag befann mig på en cykel och han i en bil. Jag uppmärksam samt på väg UT ur en rondell. Han ouppmärksam på väg IN i en rondell. Jag höll på att välta efter den tvärnit jag fick lägga på mitt på den blöta vägbanan vid korsningen Sandsbrovägen – Mörners väg, Växjö. Ytterligare en skillnad oss emellan. Han hade en jävla mobiltelefon klistrad vid örat, det hade inte jag. När skall den förbannade avarten bli förbjudet här på samma vis som det är i alla civiliserade länder på hela jorden?

Vi och dom. Cyklar och bilar och ja, bron lutar. Hallandsåsen om sommaren.
Vi och dom. Cyklar och bilar och ja, bron lutar. Hallandsåsen om sommaren.

Jag vill snart införa skottpengar på mobiltrafikanter.

 

Så viktiga är ni inte så ni måste svara när ni kör! 

Annons

Det som till slut händer är att någon dör!

 

/ J

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.