Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

CycleEXIF

Efter att ha tagit del av några Facebookrapporter från cykelkompisar som befinner sig på cykelmässan i Kista och blivit lyrisk över några cyklar där så kom jag att tänka på en sida jag vill dela med mig av.

 

Här hittar du cyklar av alla de slag: eleganta cyklar, vackra cyklar, galna, tokiga, roliga och vansinniga cyklar. Men inga slätstrukna cyklar.

Allt fotograferat med stil och finess. En sida som kombinerar två goda ting, fotografi och framförallt cyklar. Surfa därför genast in på:

 

http://www.cycleexif.com/

Annons

Och avnjut därefter en orgie i snyggt fotograferade velocipeder. Cykelporr när den är som bäst!

 

/ J – vill också vara på mässor

#cykligare #knivesandbikes

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.