Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Blodvite

Ingen mening att peka finger, särskilt som delar av det saknas!

Men det kan ändå sägas att det inte är vidare smart att dra fingrarna tvärs över eggen på mandolinen jag nyligen fick i födelsedagspresent. Jag tyckte ju bara att det blev fula jack i det jag skivade av skyddshandtaget och prövade utan. Det jag inte var medveten om var hur oerhört effektiv den här prylen är. Efter ett par drag var löken försvunnen och jag övergick till att arbeta på egen hand.  AJ!

 

 

ja, det ser makabert ut,,,
ja, det ser makabert ut…

 

Annons

Jag kan meddela att eggen var ohyggligt vass. Enda fördelen med det var att snittet blev snyggt!

Vichysoissen blev försenad men rätt god ändå.

Men något cyklat blir det inte idag som tänkt var…skräp, skräp, skräp.

/ J – köksskadad

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.