Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Viktresan fortsätter…

Ibland går det inte exakt som man tänkt sig. Eller egentligen tämligen ofta för att vara ärlig. Igår var en sådan dag. Eller hela helgen förresten. Vågen testades och vikten befanns vara konstant. Inte tränades det som tänkt var och inte åts det helt enligt planerna heller. Skit mådde jag också. Så kan det gå.

Inte ens punktering får man
Inte ens punktering får man

Idag är det en annan dag, måndag. Känns lite av någon anledning som “Ground Hog Day” eller Måndag hela veckan som den döptes till på svenska. Det känns som jag varit här förut.

Allt börjar om, allt rör sig i cirklar. Vevpartiets eviga rörelse förmedlad till hjulen med hjälp av tur. Många tror att det kedjor inblandade, det är det inte. Det är försynen och mycket tur som får saker att röra sig framåt.

Annons

Idag sol som om inget annat skänker slagskuggor åt mörkret att gömma sig i till det skymmer.

/ J – murmeldjuret 

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.