Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Äntligen!

Nu så – är jag knappt anträffbar ett par veckor framåt. Förvisso har flera andra lopp varit galet bra i år, inte minst Giro d’Italia. Men nu är det ändå dags för TdF! Den stora cykelfesten, Le Tour.

Och titta vad jag fått av min dam för att fira den händelsen!

Yeah!
Yeah!

Synnerligen passande. Att Eurosport dessutom väljer att sända varenda liten minut av varje etapp gör inte saken sämre. Tack och lov att man är innehavare av en inspelningsbar box.

Annons

Sen vet jag inte vad jag skall tycka om att cykling blivit så “mainstream” att till och med fyran med systerkanaler har börjat visa Touren. Sent skall syndaren vakna. Även stofilerna på de kanalerna har vaknat och insett cyklingens kommersiella potential. Något  många andra medier insåg för över hundra år sedan! Ha ha.

/ J – cyklar som på moln

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.