Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Tänk på vilodagen

…så att du helgar den! Nu är jag inte religiös om man bortser från den allestädes närvarande cyklismen förstås. Men vilodag var det igår i Giro d’Italia och då helgade jag den genom att tänka lite på cykling. Och jag tänkte på tid. Inte minst den tid jag förlorat – på cykelsäsongen 2018 alltså.

Som min bonusdotter sammanfattade det för några år sedan …

Sättet på vilken mitt år och säsong startade innebar att jag inte på något vis har tillryggalagt vare sig tid eller kilometer på en cykelsadel i den omfattning jag önskat. Den tiden kan inte köras igen men jag fick en i mitt tycke briljant idé. Varför inte betrakta den här cykelsäsongen från mitten av maj -18 till samma tid 2019 istället?

Så då var det löst och jag slipper ha halv ångest för att jag precis missat starten av såväl måndagsturer som lördagsturer samt alla lokala motionslopp som gick av stapeln föregående vecka och helg då Lammhultcyklisterna anordnade Kronobergstrippeln med Växjötrampet, Asatrampet och Örken runt.

Annons

Istället siktar jag framåt. Framtiden närmar sig ett pedalvarv i taget och idag kan jag avnjuta ytterligare en inspirerande etapp i bella Italia!

/ J – siktar framåt

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.