Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Kaffenörd? Nu är ja på väg ner till bästkusten och Göteborg för att gå på world of coffee. Ett stort event som lockar kaffenördar från hela världen! Det är kombinerat mässa med tävlingar i rostning, latteart, koppning med mera! Det här får man ju bara inte missa! Ska bli otroligt intressant och lärorikt. Återkommer nog med en bild eller två lite senare.

  

Annons

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.