Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Vilodag = jobbdag

Dagens plan var att ha total benvila. Ja har kört på hyfsat hårt denna vecka, hårdare än vad ja trodde ja skulle orka med efter all cykling nere i Turkiet. Så det kändes behövligt att låta benen komma ikapp lite. Har istället jobbat en hel del och ligger nu i fas med deadline till tidningen. Blev riktigt nöjd över fotografierna till Jeppmans bageri-artikeln! Men det får ni vänta lite på, istället kan ni få se en bild på min arbetsplats… Väldigt spännande, haha! Nu snart är det ett av ytterst få saker på tv som ja försöker titta på, hela Sverige bakar. Låter kanske lite fånigt men eftersom ja tycker det är väldigt underhållande att baka så ja tycker det är lite kul. Imorgon blir det kyrkklockejobb för hela slanten. Och missa inte hela Sverige bakar… Det är final!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.