Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Vilket väder!!

Helt j*vla underbart väder! Soligt och varmt! Började denna ljuva lördag med att baka en banankaka till morgondagens TT. Den ska stå svalt ett dygn och sätta sig lite. Efter kakbaket kikade ja på formel 1 kvalet men han tyvärr inte se hela q3 så ja får Google lite och se om det finns där ute nånstans. Morgan och Allan dök förbi på väg ned mot Yoshibanan. Carlström skulle kommit men vaknade med halsont så det blev inget för-TT idag. Istället körde ja och gubbarna ett varv på banan, ja fläskade på lite lagom och sen åkte vi vidare. Tog en sväng på isen ner mot Sigtuna och ja visade dom mitt nya område där ja ska anlägga en träningsbana, ja visade mitt fina tekniska parti och ja kunde ana en viss skräck i blicken på dom när ja körde ner. Vi får fixa en chicken line. Det blev en sväng till på isen och sen gjorde ja Allan sällskap en bit mot Rosersberg. Nu har ja precis ätit upp några tokigt smarriga American pancakes. Nästa aktivitet: skotta fram våren!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.