Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Vilken soppa…

Men på ett bra sätt! Gjorde en grönsakssoppa idag som blev tokigt smarrig! Självklart åkte kameran fram och snart såg köket mer ut som en fotostudio än ett ställe där man lagar mat. Var ut en sväng på Lille Skutt (hopp och lek-cykeln). Har provat att slänga på en rätt sunkig stötdämpad framgaffel på den, tror dock den ska vara lite mjukare än en helstel. Den helstela gaffeln åkte på en slaskraket jag håller på att bygga ihop. Här får ni en bild på den smarriga soppan!

Annons
Om aluminiumet har något med soppan att göra? Inte mycket…
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.