Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Vilar och äter gott

Hade först tänkt att göra ett pass nu på eftermiddagen men kände att det inte var träning utan snarare vila som behövdes. Det är svårt, framförallt för psyket att vila. Benen tycker om att få det lite piano men för mig är det svårt att koppla av. Snart är det bara en vecka kvar till Cypern också. En vecka kvar! Jag ska bjuda på en bild på dagens smarriga middag, får jag lov att beställa en McKycklingburgare med spenat, mozzarella,pesto serverad i hembakt bröd….tack!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.