Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Vilar inför!

Ja kör vidare på ett koncept ja tycker funkar bra. Vilodag för benen två dagar innan tävling med eventuellt lite lätt rull och lite överkroppsstyrka. Imorgon bitti blir det korta köttiga intervaller och lite lätt rull på eftermiddagen. Nu är ja hos Päronen och ska snart iväg och äta en sallad. Sitter och kikar lite i gamla fotoalbum! Haha! Rätt kul! 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.