Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Vilar ikapp

Inget blogginlägg igår men visst hände det lite saker då med. Fokus låg på vila, jag och bror drog en sväng till Uppsala och shoppade lite. Var ut och kutade en lugn sväng på eftermiddagen, följt av bastu. Återhämtning deluxe! Det behövdes, kände mig lite sliten efter veckan som gått. Men nu är det full patte igen! Håller på att pilla en del med tjockisen också! Snart är det dags!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.