Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Växthuseffekten

Eftersom växthuseffekten inte tycks förmå att värma upp Sverige så får ja köra en miniatyrvariant i vardagsrumsfönstrena. Det växer som tusan och mina Karl-Alfreds (spenatplantor) växer som om de gick på anabola! Idag satte jag några solrosor också, det är kul att se när det växer och just solrosor är ju rätt tacksamma då dom kan bli så tokigt stora med lite tur. Ja har en plan att slå pappas solrosor, det går ut att på att få dom så höga som möjligt. Nu ska ja sätta mig på monarken och påbörja fredagsmyset…KÖTTA!!!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.