Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Varning, kan framkalla hunger!

Jag satt och gick igenom bilderna från i helgen. Åkte ju ner och bodde hos en av mina sponsorer, RapidScandinavia som sponsrar med suveräna Pedrosprodukter – Oljor, rengöringsmedel, verktyg, cykelpumpar…ja en massa prylar, så att man kan sköta om sina kära tvåhjuliga älsklingar! De bjöd på enorm gästvänlighet och tokigt god mat. TACK än en gång!

Tänkte bara dela med mig av några smarriga bilder. Som jag nämnde i rubriken… det finns en överhängande risk att bilderna framkallar l kurrande magar 😉

Annons

Dubbelmoral? Jag äter sallad för att kunna dricka läsk? 

Nu ska jag ut och kuta, sen göra lite bålövningar och sen BASTA! Mys!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.