Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Varmt och mysigt

Morgonen bjöd på en lite lagom romantisk träff med MIA. Idag körde vi med fönstret stängt, så inte grannarna ska börja klaga på stönandet;) haha! Det blev svettigt som tusan, temperaturen i rummet steg med 4,6 grader, en kropp genererar en hel del värme…en kropp i kombination med en testcykel blir rena rama kärnkraftverket;) ha en trevlig Valborg tills nästa rapport avläggs!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.