Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Varm dag i backen!

Ni väntar säkert på en rapport från gårdagens äventyr, men som man säger. Den som väntar på nå gott väntar oftast för länge… Det kommer ikväll:) istället för att rapportera om gårdagen har ja varit ute på ett fint träningspass. Cyklade till väsjöbacken, upp och ned några gånger innan ja cyklade hem igen. Nu har ja spänt upp hängmattan och skall hänga mig själv tillsammans med en förhoppningsvis bra bok. Senaste Dan Brown boken, Inferno kom precis i brevlådan. Smidigt med Ibäj! 

Annons
Tack stenar för hjälpen med att hålla räkningen;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.