Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Vårgårda XC i bilder

Kände mig lite tjurig igår efter att ha fått bryta Vårgårda Xc efter bara ett halvt varv… Jag hann inte ens till den roligaste biten med hopp och grejor. Det blev egentligen inte ett kedjebrott utan kedjan hoppade isär vid kedjelåset?! Svårt att förbereda sig på sådant krångel. Det blev en rad svordomar och en promenad tillbaka till bilen. Klädde istället på mig kameran och gick ut och fotade för att försöka bli på bättre humör.Här kommer en del av bilderna ja tryckte av. Anledningen till att storleken och upplösningen är lite sådär är att jag har en viss begränsning i min uppkoppling. Har en massa andra bilder också men här kommer i alla fall ett urval 🙂 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.