Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Varde ljus…

Och det blev ljus! Har byggt om min hösthjälm lite, eller egentligen är det en helt annan hjälm. Den jag har haft som höst, vinter och mörkerhjälm är den hjälmen jag hade när jag började cykla och träna, 2005. Känns som att det var dags att byta. Jag tycker att det svenska ordet “lagom” är fånigt, “överdrivet” är mycket roligare. Varför ha en pannlampa när man kan ha två…eller tre! Det ska på lite reflexer också så småningom, det är viktigt att synas i höstmörkret!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.