Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Var det bättre förr?

Satt precis och kikade på en hårddisk fylld med gamla bilder. Rätt kul att se! Den här säsongen har inte varit min bästa så här långt. Är lite smått frustrerad över att jag inte är så bra som jag har varit. Men när jag tittar på de här bilderna och minns hur formen var då… När jag precis hade börjat träna…så blir jag ändå lite glad! Det är bara kriga på, det är fullt normalt att det går lite upp och ner.

Annons
Första “mountainbiken”
Första gången jag (och Clas Nordström) körde en deltävling ur långloppscupen, 2006
Första gången jag (och Clas Nordström) körde en deltävling ur långloppscupen, 2006
Första Mörksuggejakten (2006), tävlingen som går nu i helgen.
Tror det här var Lida Loop 2006, första gången i de klubbkläderna.
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.