Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Vändpunkt och Höstfint

Två dagar i rad med riktigt roliga tävlingar får bli lite som ett slutgiltigt slut på 2013-säsongen. 64 starter blev det i år, 11 färre än förra säsongen vilket ja är nöjd med, till nästa säsong tänker ja försöka tävla ännu lite mindre för att istället kunna ha mental kraft att gå all in på viktiga tävlingar. Den sista tidens “ta det lite lugnt, ät lite gott” har satt sina spår. Vågen ber snällt om att få väga en person åt gången när man kliver ombord.  Vikten är inte allt, ja har lagt på mig en del muskler men mycket är energi också. Får intala mig att det värmer skönt nu när temperaturen börjar falla. Dock är det här Max, inte mer nu tack, ja har kläder att skydda mig mot kyla också;)

Har farit runt i trädgården och gjort mig redo för höst, ställt undan utemöbler, räfsat löv osv. På eftermiddagen blir det fokus på lite bålstyrka, om det sker med rullskidor under fötterna eller i mitt lilla gym är ännu oklart;)

Annons
Skickar med en bild på helgens ögonblicksbild…
Herr Lindgren i smurfen, wengans tjej Annie och ser ni något mer;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.