Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Välkomna mörkret!

 

Är det verkligen så bedrövligt med höst och mörker? Njaaa, det blir väl lite vad man gör det till! Varje årstid har helt klart sin charm och det här är en av de största med hösten – pannlampecykling! Jag körde en skvätt styrketräning på förmiddagen men hade tagit fram och laddat på lamporna och var bara tvungen att komma ut och lysa upp tillvaron lite! Det blev inget träningspass att skryta med men lite balsam för själen! Det kommer en Norrort Lightbulb – pannlampecup även i höst. Måste bara cyclocrossa lite mer innan jag kan styra om grotta ner mig i det.Jesper_Andersson_IMG_0952 Jesper_Andersson_IMG_0954

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.