Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Valborgs-Hustomtar

Imorgon är det tävling som gäller och därför tar jag det lite lugnt idag. Gick in på ”kontoret” och såg att Hustomtarna var och hämtade papper i skrivaren, blev nyfiken på vad det skulle hitta på den här gången. De hade inga pennor så några teckningar handlade det inte om. På Valborg skjuts de ju en och annan fyrverkeripjäs, något de här små liven verkar ha fått nys om! De hade hittat min lilla Tjut-och-knall gömma och satte igång ett minst sagt livsfarligt projekt!!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.