Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Våffeldag på Jeppmans värdshus

Jeppmans värdshus serverar Våfflor dagen till ära!

Idag kör jag kombinerad våffel- och återhämtningsdag. Jeppmans värdshus hade finbesök i natt. Wengan och Axel lindh hade varit i England och tävlat. Det gick bra också! Wengan vann och Axel körde in på en topp 20-placering i snömodd och lera. Jag tänkte att det kunde vara kul att bjuda på en högtidsfrukost, så blev det! Farmors gamla Husqvarnajärn åkte fram, hade ingen sylt så det blev ett snabbt syltkok imorse, ibland är det bra att vara morgonpigg! Hallonsylt med hallon från trädgården:) MUMS! Det blev riktigt uppskattat! Idag är det fokus på återhämtning, ska ut en sväng i det fina vädret och springa lite lugnt tänkte jag. Eventuellt blir det lite massage på eftermiddagen också! 🙂

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.