Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Väderomslag!

Imorse när ja postade förra inlägget snöade det. Just nu står solen som spön i backen och det är inte ett moln så långt ögat kan nå! Har sysslat med lite pappervändande, städning och packning! Gjorde om lite på kontoret igår så idag tog ja en wellpappfylld bil förbi pappersinsamlingen! Imorgon är det cyclocross som gäller och även tävlingsdebut för mig i team Corratec Sweden! Ska bli kul! Först brödet från imorse…

Annons
Och en bild på Lilleskutt
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.