Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Väcka en döing…

Så kändes det idag. Kom hem runt halv fyra och började direkt packa upp semestern och SM-kaoset jag blev tvungen att lämna då ja drog extremt tidigt dagen efter SM. Konstigt nog hade inte hustomtarna tvättat och fixat med det… Men det är ju föresten inte så konstigt för ja tyckte ja skymtade de under semestern… Det blev tvättmaskin, cykeltvätt, cykelmek och panikrakning av benen (det gäller att prioritera). Med Corrateckläderna hängandes på tork hoppade jag i smackkläderna och rullade ner till hälsbostugan för Upplands cup. Cyklade bakvägen och precis när ja kom fram stod alla redo för start och det var nästan så att det vara var att rulla iväg direkt med en flygande start. Sen började väckningen. Körde upp i täten i starten och låg där ett halvt varv sen blev ja helt kraftlös. Tio dagars semester och framförallt tre dagar med mer eller mindre konstant stillasittande i husbil är inte optimalt. Men det var kul och bra att sparka igång kroppen ordentligt:) Eventuellt blir det race på lördag, dock inte spikat ännu. Som utlovat kommer det lite bilder från SM och även från formel 1 loppet framöver. Måste bara packa upp allt! Borta bra men där cyklarna finns bäst! 

Annons
Funderar på att börja köra damelit… Bra ställe att lägga banden banan var markerad med när ryggfixkorna är fulla:)
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.