Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Ute och testar för Allt om MTB

Hej hopp! Har kommit på plats här hemma efter SM helgen. Hälften är upplockat och hälften är fortfarande dränkt i lera… Kanske inte riktigt så illa. Men det tar lite tid att tvätta ikapp. Jag var precis ute och for runt på en kul cykel. Kan väl avslöja lite smått att det kommer vara en del fethjulingar med i Allt om MTB framöver. Jag har två enormosaurier står här som jag tillsammans med några andra som är på g ska testa. Vilka enorma däck! Och vilken enorm upplevelse! 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.