Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Ute och rört på fetbajken

Nu har det verkligen blivit vintrigt. Saknar snön men i övrigt är det underbart. Strålande sol och kallt. Åkte iväg på feta fatbiken mot Ängsjö för att möta upp Nils Penton. Jag gillar att vara punktlig och idag var jag på plats 58 sekunder före utsatt tid. Efter några års trampande har man ändå fått en viss känsla för vilket tempo man kan hålla och således hur lång tid olika avstånd tar:) Vi rullade runt ett varv på milspåret innan vi rörde oss bort mot Järvafältet och for runt lite där. Sen blev det dags att vända av norrut. Efter nån halvtimme började fötterna bli kalla och efter ytterligare nån kvart hade de domnat bort. Nu har de inte bara en rolig och annorlunda färg, de har dessutom någon typ av svullen form, en fot är ju knappast särskilt vacker i sitt originalutförande, det här gör den knappast bättre! Väldigt kul att fetcykla i alla fall, får ni chansen att testa en fatbike ska ni helt klart göra det! Kul kul!

Annons

Nu är det kort vila sen ska ja baka tortilla och nachochips 🙂
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.