Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Ut på äventyr

Nu sitter ja på Arlanda och är på väg! Ska ned en snabb sväng till Schweiz. Vad ska ja dit och göra?! Uppdraget är att kika på lite cyklar för Cycling plus:) ska dit och kika på BMC’s cyklar. Lite spännande, första gången ja är på väg på ett sånt här uppdrag! Dagens träning bestod av 35 min löpning i skogen innan ja körde ett överkroppspass nere i Jeppmans fitness-monster-power-deluxe–gym, haha!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.