Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Ut i finvädret

Ett ljuvligt kaffe är inmundigat, köpte Arvid Nordqvist hela Nerobönor som blir väldigt goda efter malning och en sväng i bialettin, måste köpa mig en egen, har den här på lån av mor och far. 

Det står ”rulla ute i det underbara vädret och njut” på schemat idag. Eller inte ordagrant men ja tolkar det så. I helgen blir det Keps Cup både lördag och söndag. I helgen är det formel 1 också! Bahrains Grand prix. Perfekt, både kvalet och racet går kl 1700 lokal tid så ja hinner både Kepsa och se på F1! 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.