Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Ur form på Täbys KM

Tidigare under kvällen var det dags för den andra deltävlingen ur Mt-täbys KM serie. Banan var bitvis densamma som den vi körde sverigecupen på i höstas men skilde sig en del. Det här blev tävlingspremiären för min nya heldämpade förälskelse. Vilken cykel! Jag kunde köra så grymt mycket snabbare på en del partier än vad jag lyckats med en hardtail. Klättringen gick kanske lite långsammare tack vara den högre vikten på cykeln men den tiden tar jag igen över rotmattorna! Trist bara att formen inte finns där. Hängde varken på Ville eller Erik Vrang idag 🙁 Vet inte om det är någon kortvarig formsvacka eller vad det är som händer. Haft en del ”Positiv-energislukargrubbel” på sistone, hoppas att det vänder snart, för särskilt snabb är ja då inte i dagsläget. Men det är bara att kriga på! I helgen är det Borlänge tour och det ser dessutom ut att bli rätt gött väder, det i kombination med en av formel 1 säsongens mäktigaste race (Monaco) gör att humöret är på väg i rätt riktning. Allt kan ju inte vara kul jämt? Imorgon blir det MaskinExpo med far om vädret fungerar, kul att kika på stora och annorlunda maskiner. Jag hade den stora glädjen att ha med mig hejarklack och fotograf idag, hon är dessutom min underbara Mor! Multitasking, hon tog några bilder med min kompaktkamera som jag tänkte att jag kunde dela med mig av.

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.