Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Uppsalakväll med kändismöte

Var in till Uppsala igår eftermiddag för att först äta middag och sedan vidare på bio med trevligt sällskap. Gick in på en indisk restaurang där det visade sig att de serverade middagsbuffé. Tur att jag ska köra distans idag… Extremt god mat! När ja sitter där kommer det in ett ansikte jag känner igen. Jag blir tvungen att ta upp mobilen och jämföra med en bild och visst var det han. Nu snackar vi ingen rikskändis men det är en person som jag följt en del. Personen heter Johan Hedberg och har inte bara en suverän blogg utan även en podcast om framförallt bakning och matlagning. Så nej, det var inte Bred Pitt som kom in. Det var lite kul för han tog bordet bredvid och för att testa om det verkligen var han så blev ja tvungen att prata lite formel 1 med min date. Jag vet nämligen att han är lika F1 fanatisk som än själv. Och det visade sig vara han då vi plötsligt satt och snackade Formel 1 tillsammans, haha! Vad som också var kul är att han skulle vidare på samma bio! Snacka om kul slump!
Gå in och kika på hans blogg, www.matgeek.se , han har precis skrivit och kommit ut med en bok!

Bild tagen från www.gardsnara.se

Här kommer två bilder också som jag tog igår, fick hem ett nytt objektiv till min älskling!

Annons
Gissa brännvidden?! 🙂
Nu blir det distans, försöka omsätta lite god indisk mat!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.