Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Upplands vattenskärning!

Jag gillar att skriva och berätta om sådant som är bra och som jag tycker om. Det här inlägget kommer handla om Arvid, Erik och Upplands Vattenskärning, som jag tycker väldigt mycket om! De är inte bara med och sponsrar mig och mitt cyklande utan har även varit till stor hjälp under Norrort Lightbulb. Jag skrev i ett tidigt skede att det skulle finnas en extremt fin och prestigefylld vandringspokal i cupen och nu har den börjat ta form! Igår gjorde jag klart ritningen och idag var jag förbi och fick de utskurna, smidigt! Stort tack till Upplands Vattenskärning! Ni vet vart ni ska vända er om ni behöver ha något skuret!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.