Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Upplands cuppat

Upplands cup-torsdag och idag var det Knivsta ck som arrangera. En kul bana som skilde sig en hel del från deras tidigare banor. Kom efter lite i starten men var i slutet på startrakan först in i skogen. Låg där och njöt av insidelinkens underbara gång i två varv men sen blev ja omkörd och kunde inte hänga på. Blev en andraplats. Imorgon drar ja till Borlänge och kör Borlänge tour. Är TT onsdag och torsdag bästa uppladdningen för ett race som går fredag, lördag och söndag?! Troligtvis inte… Men just nu är ja inne i en period där resultatet är sekundärt, nu ligger fokus på att ha kul och komma ur en liten formsvacka:(

Annons
Vacker solnedgång på hemvägen!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.