Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Upplands cup

Ja hade fått för mig att det skulle gå på lördag…men så var det inte…det gick ikväll och ja var på plats. Var ut och provrullade två varv och benen kändes väl sådär. Starten gick i lövstalöts grustag och efter en liten startloop svängde man in på stigen. Gjorde en hygglig start och var först in på stigen, blev omkörd i första uppförsbacken men ja tog tillbaka första platsen efter andra svängen och höll den in i mål. Benen var inte så dåliga som dom borde vara :s kul bana och välpilat, tack ck uni! Har tyvärr ingen kul bild, men ni får en bild på min nya flickvän!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.