Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Uppfinnarjocke

Ja tycker det är kul att pilla ihop prylar… Oftast är det nå helt onödigt. Som den prototypen ja gjorde igår. Visst kan ja stå och veva kaffekvarnen för hand… Men är det inte lite roligare om man bara kunde trycka på en knapp? Särskilt om den är röd:) haha 
Tyvärr var motorn lite klen. Ja kan göra malen tom men då ja skickar i bönorna blir det lite tungt… Det går inte att byta plats på dreven. Ja ska upp i prototypverkstaden och pilla lite…tro inte att ja ger mig!
Dagens träning kommer bli lugn. Efter att ha knäat styrstammen igår plus att ja körde hårt innan blir det återhämtning idag för mig och mina 2,5 knäskålar…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.