Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Nu har jag kommit till världsmetropolen Järvsö! Där allt händer…men inte på midsommarafton. Jag kom upp strax innan liften stängde och bytte om till endurocykel, klar lagom till dess att den var stängd:) men det stoppade inte mig och Wengan från att cykla upp och köra ner. Så två åk gjorda och nu har vi varit överallt i hela enorma Järvsö och insett att allt är stängt, till och med Ica… Och macken! Någon i Järvsö som har en burk sill över?

          

Annons

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.