Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Upp…och ner!

Det blev lite temat för dagens pass på cykeln. Rullade iväg mot väsjöbacken för att prova köra lite backintervaller. Ja har cyklat upp för backen några gånger förut, har för mig att man var upp där på 08xc, min första tävling på cykel. Idag provade ja en stig som gick spikrakt upp i pisten men det blev för brant på slutet och FÖR tungt för mina små stackars ben. Istället körde ja halvt runt backen och tog en stig upp sista biten. Efter några gånger kom Frida Björkman från Corratec och gjorde mig sällskap. Eller hon var på plats och kutade upp och ned med stavar för att sedan köra intervaller på cykeln, starkt jobbat! hon tog även några bilder som kommer här, tack för de! Sedan rullade ja hemåt, via Cykelhuset i Upplands Väsby. Nu har ja ätit lunch för tre personer och ska åka med Smurfen till doktorn, han behöver lite kärlek är ja rädd för…

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.