Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Dag två av racing på “hemmaplan”, ett race som blev lite av en repris av gårdagen. Samma bana, i stort sett samma före, mindre publik men förhållandevis bättre ben:) kunde ligga på och kriga rätt så hårt under hela racet. Hade riktigt kul idag! Det var lite tight racing med en del armbågar och roliga spårval. Även om det var färre åskådare idag så var det ändå livat längs banan och jag hörde många hejande på mig! Stort tack! Nu laddar jag upp för helgens sista race, formel 1 i Texas!   

   

Annons

    
   

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.