Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

UCI race i Vårgårda

imageimageimageVaknade i en till hälften fylld luftmadrass men kände mig ändå utvilad och taggad inför dagens race. Åt frulle med min kära bror, som jag sov hos och rullade sedan mer David Kangas mot Vårgårda. Lite knasigt med UCI race där allt alltid måste ske så… Formellt. Hämta ut nummerlappar innan 10 för att starta 15:30, lång dag. Vi satt och mös lite i bilen men så småningom var det dags att provköra den roliga men hårda banan. Hade kunnat önskat en npgot mindre framklinga men det fick lov att funka med en 34:a. Stod i sista startled och var bland de sista upp till toppen i startloopen. Krigade på så gott jag kunde och hade tokigt kul på hojen idag! Kände mig hyfsat stark och kunde plocka och köra ikapp folk under hela racet. Slutade på en 28:e plats vilket jag ändå är hyfsat nöjd med, eller platsen som sådan är inte mycket att skriva om i Jeppmans memoarer men jag hade kul och det är vad som behövs ibland.

Stort tack till Familjen Stark från Knivsta Ck för suverän och oslagbart bra support:) också Mikael stark som tog bilden på mig:)

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.