Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Tvådagars lerinpackning

Varberg är långt bort… Och det är ett långt race:) kom hem sent, landade här hemma vid 01:30 inatt men har fått bra rutin på återställningen vid det här laget och kom i säng strax efter 02:00. Gick upp vid 06:45 och var hungrig som en varg! Körde igång torktumlaren och vid 08:35 var jag tvungen att dra hemifrån, tack och lov var allt torrt då! Cyklade till Märsta och gjorde en efteranmälan på smack Mtb runda. Ett motionslopp som går på stigar jag nästan skulle kunna köra med ögonbindel;) starten gick vid tio och självklart hade jag på något magiskt sätt lyckats få med mig regnet från västkusten… Det blev ännu en dag med lerinpackning! Nu är hyn lika len som en babyrumpa och grusgången där jag tvättar cykeln påminner om en åker. Benen kändes ändå bra idag och jag lyckades vara snabbast runt på 40 km banan. Kul race, smack är duktiga på att arrangera! Efter loppet blev det en välbehövd bastu och sen ryggläge i soffan framför ett riktigt intressant Formel 1 lopp! Bra helg!!!

   

Annons

  

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.