Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Två bra dagar, boråsresultat

Nu är ja på väg hem, en lång bilresa väntar men det har varit en kul helg som egentligen började redan i torsdags! Dagens tävling gick inte riktigt lika bra som gårdagen men ja är ändå nöjd! Eftersom det är tvådagars så är det totaltiden som gäller. Idag lyckades ja inte hålla Stefan Carlsson bakom mig men försprånget från igår gjorde att ja med ett köttigt sista varv lyckades komma före i sammandraget. Så det blev faktiskt en fjärdeplats på helgens tävling:) bra poäng till cupsammanställningen. Vi hade grym tur med vädret för nu spöregnar det! Idag fick ja hjälp med langning av David Kangas päron, stort tack:)

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.